Απάντηση της Ανεξάρτητης Επικοινωνίας στο Σύλλογο Δασκάλων και Νηπιαγωγών Σάμου

FacebookTwitterE-mailPrint

Απάντηση της Ανεξάρτητης Επικοινωνίας στο Σύλλογο Δασκάλων και Νηπιαγωγών Σάμου

Συντάκτης: samos24.gr | 30 Ιανουαρίου 2019

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΣΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ  ΣΥΛΛΟΓΟΥ Δ/Ν ΣΑΜΟΥ

Την Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2019, δημοσιεύθηκε στα ΜΜΕ της Σάμου Δελτίο Τύπου του Συλλόγου Δασκάλων & Νηπιαγωγών Σάμου σχετικά με τη συνέλευση των Συλλόγων γονέων και κηδεμόνων της Σάμου.

Διαβάζοντας με έκπληξη την ανακοίνωση του Συλλόγου παρατηρούμε τα εξής:

  1. ΟΥΔΕΠΟΤΕ συνεδρίασε το Δ.Σ. του Συλλόγου Δ/Ν Σάμου για να αποφασίσει για τη συγκεκριμένη ανακοίνωση. Είναι μία ανακοίνωση της παράταξης «Ενωτική Κίνηση».
  2. Το Δ.Σ. του Συλλόγου μπορεί να παραβρίσκεται σε όποια συνέλευση, σύσκεψη, συνάντηση το κρίνει σκόπιμο,  να παρεμβαίνει και να ενημερώνει με τις θέσεις του, ειδικά στη συγκεκριμένη συνάντηση στην οποία η εισήγηση ήταν αρνητική στην παραμονή των προσφυγόπουλων μέσα στα υπάρχοντα σχολεία.
  3. Ζητήθηκε από τα μέλη της «Ενωτικής Κίνησης» αν θα συμμετέχουμε στη συνάντηση σαν Δ.Σ., αλλά δεν απάντησαν ποτέ. Μόνο ο πρόεδρος του Συλλόγου ανακοίνωσε ότι θα παραστεί στη συνάντηση στην προηγούμενη συνεδρίαση του Δ.Σ. Άρα με τη συμμετοχή του προέδρου είχαμε πλειοψηφική    απόφαση (4 μέλη) να παραβρεθούμε και παραβρεθήκαμε.
  4. Σε κάθε περίπτωση, οποιοσδήποτε συνάδελφος έχει το δικαίωμα να υπερασπίζεται τις αποφάσεις του Δ.Σ. του Συλλόγου και των Γενικών Συνελεύσεων, ειδικά όταν είναι και μέλος του Δ.Σ.
  5. Η επίσημη θέση του Δ.Σ. του Συλλόγου είναι η απόφαση της Γενικής Συνέλευσης του Συλλόγου που σας κοινοποιούμε.
  6. Παρακαλούμε να δημοσιεύσετε την απάντησή μας στην ανακοίνωση του Συλλόγου και την απόφαση της Γ.Σ. του Συλλόγου

Διαβάστε περισσότερα>>>

Related

Ανθρωπιστική Διακυβέρνηση
/
Πρόσφυγες και Μετανάστες
/
Πρόσφυγες και Μετανάστες
/