Θα συμμετέχει ο ΣΥΡΙΖΑ στη σύσκεψη Μουτζούρη

FacebookTwitterE-mailPrint

Θα συμμετέχει ο ΣΥΡΙΖΑ στη σύσκεψη Μουτζούρη

View Original

Συντάκτρια: Ανθή Παζιάνου | stonisi.gr | 9 Φεβρουαρίου 2022

Θα συμμετέχει ο ΣΥΡΙΖΑ στη σύσκεψη Μουτζούρη

Θα συμμετέχει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και συγκεκριμένα ο βουλευτής Νομού Λέσβου, Γιάννης Μπουρνούς στη σύσκεψη που κάλεσε την Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, Κώστας Μουτζούρης με φορείς με θέμα την πρόταση του δεύτερου για 24ωρο «λοκνντάουν» της Λέσβου ενάντια στην κατασκευή νέας δομής.

Με αφορμή την κινητοποίηση στη Βάστρια την περασμένη Δευτέρα, μίλησε στο ρ/σ του «Ν» στους 99 στα fm και την εκπομπή «Ανθέων 99» ο συντονιστής Λέσβου ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ, Σταύρος Καραβασίλης, με φόντο την αιχμηρή ανακοίνωση της τοπικής ΝΔ για το «αυγό του φιδιού» και τα επεισόδια που σημειώθηκαν στη Βάστρια.

Ο ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με τον συντονιστή Λέσβου, θα συνεισφέρει στη σύσκεψη που κάλεσε ο κ. Μουτζούρης και θα συμμετέχει σε ένα πλαίσιο αρχών, «δημοκρατικής και ειρηνικής διαμαρτυρίας».

Αναφερόμενος στην ανακοίνωση- απάντηση της Νομαρχιακής ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ, ο κ. Καραβασίλης τόνισε ότι η ΝΔ τα στελέχη της και οι υπουργοί της κέρδισαν τις εκλογές πατώντας στην ακροδεξιά ρητορική και σήμερα «πατούν σε δύο βάρκες», κάνοντας λόγο ο κ. Καραβασίλης για «απίστευτη υποκρισία».

Χαρακτήρισε μεταξύ άλλων περιβαλλοντικό έγκλημα τη δημιουργία νέας δομής μέσα στο δάσος, ενώ πρόσθεσε ότι παρά την κούρασή του ο κόσμος, αγανακτισμένος με μια σειρά ζητήματα που αφορούν τη ζωή του και την ακρίβεια, συμμετείχε στην κινητοποίηση. «Η ελληνική κυβέρνηση θα έπρεπε να υπερασπιστεί τα δικαιώματα των ανθρώπων και όχι να χτίσει μια φυλακή στη μέση του δάσους και να μετατρέψει τους νησιώτες σε χωροφύλακες», κατέληξε μεταξύ άλλων.

Διαβάστε περισσότερα >>>

Related

Ανθρωπιστική Διακυβέρνηση
/
Πρόσφυγες και Μετανάστες
/
Πρόσφυγες και Μετανάστες
/