Παραιτήθηκαν 6 από τα 7 μέλη του ΔΣ της Ενωσης Γονέων νομού Χίου

FacebookTwitterE-mailPrint

Παραιτήθηκαν 6 από τα 7 μέλη του ΔΣ της Ενωσης Γονέων νομού Χίου

View Original

Συντάκτης: Θοδωρής Πυλιώτης | ΕΡΤ | 7 Αυγούστου 2018

Σε παραίτηση προχώρησαν 6 από τα 7 μέλη του διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Γονέων νομού Χίου, μετά το αδιέξοδο (όπως το περιγράφει το σχετικό δελτίο τύπου) που καταγράφηκε μετά την τελευταία Γενική Συνέλευση.
Παρά το γεγονός ότι είχε τεθεί σαν προϋπόθεση να προσκομιστούν από τον κάθε ένα και μία σχετικά έγγραφα που θα φαινόταν πως εκπροσωπούν νόμιμα σύλλογο γονέων, αυτό δεν πραγματοποιήθηκε με αποτέλεσμα 6 μέλη για προσωπικούς και οικογενειακούς λόγους να παραιτηθούν· το καθένα ξεχωριστά.
Οι παραιτηθέντες είναι οι:
1) ΠΑΤΕΡΙΜΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ (πρόεδρος )
2) ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΗ ΧΡΥΣΑΝΘΗ (γραμματέας)
3) ΚΥΚΙΑΝΗ ΔΩΡΑ (ταμίας)
4) ΑΜΕΝΤΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ (μέλος)
5) ΓΛΥΚΑ ΕΥΓΕΝΙΑ (μέλος)
6) ΠΑΡΑΔΕΙΣΗ ΓΑΛΑΤΕΙΑ (μέλος)

Αυτός που δεν παραιτήθηκε, χωρίς να γίνεται κάποια αναφορά για αυτό στο δελτίο τύπου είναι ο Νίκος Νικολαϊδης (αντιπρόεδρος).
Να σημειώσουμε πάντως ότι η διαδικασία των νομιμοποιητικών εγγράφων θα ήταν ιδιαίτερα δύσκολη αφού σύμφωνα με το καταστατικό θα πρέπει να υπάρχει εκλογή από τη γενική συνέλευση του κάθε συλλόγου γονέων αντιπρόσωπος στην ένωση (με βάση το πόσοι έχουν ψηφίσει στις σχετικές εκλογές).
Να θυμίσουμε ότι τον προηγούμενο μήνα πραγματοποιήθηκαν δύο συναντήσεις με το χαρακτήρα της Γενικής Συνέλευσης των αντιπροσώπων στην Ενωση Γονέων· με μοναδικό θέμα το ζήτημα των δομών υποδοχής και εκπαίδευσης προσφύγων, όπου η εκπρόσωπος από το Σχολικό Κέντρο Χαλκειούς πρότεινε συγκεκριμένο κείμενο προς υιοθέτηση από την Ενωση. Διαβάστε περισσότερα >>>

Related

Ανθρωπιστική Διακυβέρνηση
/
Πρόσφυγες και Μετανάστες
/
Πρόσφυγες και Μετανάστες
/