Νέες αφίξεις προσφύγων και μεταναστών σε Μπέλλα Βίστα και Νότια Χίο

FacebookTwitterE-mailPrint

Νέες αφίξεις προσφύγων και μεταναστών σε Μπέλλα Βίστα και Νότια Χίο

View Original
Λέξεις-κλειδιά

astraparis. gr | 23 Δεκεμβρίου 2021|

Νέες αφίξεις προσφύγων και μεταναστών σε Μπέλλα Βίστα και Νότια Χίο

Νέες αφίξεις προσφύγων και μεταναστών καταγράφονται τα δύο τελευταία 24ωρα στη Χίο, χωρίς – ωστόσο – να είναι απολύτως σαφής ο αριθμός τους και η τύχη τους, αφού η παροχή πληροφοριών από τις αρμόδιες αρχές είναι φειδωλή.

Σήμερα, Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2021, οι πληροφορίες που καταφθάνουν στον astraparis.gr αναφέρουν νέα άφιξη στην ευρύτερη περιοχή της Καλλιμασιάς, αν ληφθεί υπόψη ότι μία οικογένεια από τους αφιχθέντες εντοπίσθηκε στην περιοχή των Βαβύλων, απ΄ όπου και η σχετική φωτογραφία.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες η οικογένεια αυτή επιχειρεί να κινηθεί προς το κέντρο υποδοχής και ταυτοποίησης της ΒΙΑΛ και ενδεχομένως το ίδιο επιχειρούν και άλλοι που βρίσκονταν στην ίδια βάρκα.

Άλλη άφιξη σημειώθηκε χθες Τετάρτη, 22 Δεκεμβρίου 2021, στην περιοχή της Μπέλλα Βίστα, στην πόλη της Χίου, όπου το τελευταίο διάστημα έχουν σημειωθεί κι άλλες αφίξεις.

Η βάρκα, σύμφωνα με τις πληροφορίες που από χθες είχε ο astraparis.gr, έφτασε περί τι 6 το πρωί, αλλά ουδεμία επίσημη επιβεβαίωση υπήρχε για το περιστατικό αυτό.

Σήμερα, από το γραφείο Τύπου του Λιμενικού Σώματος επιβεβαιώθηκε ότι τρία άτομα, που είχαν εντοπισθεί στην περιοχή αυτή, έχουν ήδη μεταφερθεί στην δομή καραντίνας, στην Λευκωνιά. Την μεταφορά τους επιβεβαίωσε και το γραφείο Τύπου της γενικής περιφερειακής αστυνομικής διεύθυνσης Βορείου Αιγαίου.

Ωστόσο, υπάρχουν ερωτηματικά αν στην βάρκα επέβαιναν μόνον αυτά τα τρία άτομα ή και άλλα, των οποίων προσώρας η τύχη αγνοείται. Ουδεμία, τέλος, πληροφορία παρέχεται για την αναφερόμενη σημερινή άφιξη.

Διαβάστε περισσότερα >>>

Related

Ανθρωπιστική Διακυβέρνηση
/
Ανθρωπιστική Διακυβέρνηση
/