Εκδήλωση στη Μυτιλήνη «Έμφυλη βία: φαινόμενο χωρίς σύνορα»

FacebookTwitterE-mailPrint

Εκδήλωση στη Μυτιλήνη «Έμφυλη βία: φαινόμενο χωρίς σύνορα»

Λέξεις-κλειδιά

Συντάκτης: ΕΡΤ Αιγαίου | 8 Δεκεμβρίου 2018

Στο πλαίσιο της παγκόσμιας εκστρατείας ενάντια στην έμφυλη βία «16 Ημέρες Ακτιβισμού», η επικεφαλής του Γραφείου της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες (Y.A.) στη Λέσβο, Astrid Castelein και το Κέντρο Γυναικείων Ερευνών και Μελετών – Διοτίμα, με τη συμμετοχή του Πανεπιστημίου Αιγαίου, διοργανώνουν εκδήλωση με θέμα «Έμφυλη βία: φαινόμενο χωρίς σύνορα». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα, 10 Δεκεμβρίου 2018, στις 7:00 το απόγευμα, στο Θέατρο Αστέγων Μυτιλήνης, οδός Θεοφράστου 24.

Θα προβληθούν τα τηλεοπτικά spot της καμπάνιας «Don’t skip – Μην προσπερνάς την έμφυλη βία» που υλοποίησε η Διοτίμα, ενώ στην εκδήλωση θα παρευρίσκεται και η πρωταγωνίστρια και συν-δημιουργός της καμπάνιας, ηθοποιός, Ρομάννα Λόμπατς. Επίσης, θα προβληθούν οι μικρού μήκους ταινίες «Our bodies» (βραβευθείσα ταινία, των Dimitris Ballotta και Claudia Cornea) και «Everything is fine» (βραβευθείσα ταινία της Πολυξένης Φωτοπούλου).

Θα ακολουθήσει συζήτηση, στην οποία θα μιλήσουν η ηθοποιός Ρομάννα Λόμπατς, η Ελίνα Καραγιώργη, μέλος του Τομέα Προστασίας της Υ.Α., η Νατάσα Κεφαλληνού, υπεύθυνη Επικοινωνίας της Διοτίμα και η Μαρία Σιδερή, μέλος της Επιτροπής Ισότητας και Ίσων Ευκαιριών του Πανεπιστημίου Αιγαίου. Διαβάστε περισσότερα>>>

Related

Ανθρωπιστική Διακυβέρνηση
/
Πρόσφυγες και Μετανάστες
/
Πρόσφυγες και Μετανάστες
/