Ραντεβού στη Βάστρια για να μπει STOP στη νέα δομή

FacebookTwitterE-mailPrint

Ραντεβού στη Βάστρια για να μπει STOP στη νέα δομή

View Original
Λέξεις-κλειδιά

stonisi.gr | 31 Ιανουαρίου 2022

Ραντεβού στη Βάστρια για να μπει STOP στη νέα δομή

"Όσον αφορά τις εργασίες κατασκευής των δομών στην περιοχή μας, ενάντια στη βούληση των νησιωτών και της Περιφερειακής Αρχής που έχουν ξεκινήσει από τη Δευτέρα 31 Ιανουαρίου στη θέση Βάστρια", το Περιφερειακό Συμβούλιο αποφάσισε με ψήφους 26 υπέρ, 4 κατά και 4 παρών, την Τρίτη 1 Φεβρουαρίου, σύσσωμο το Περιφερειακό Συμβούλιο (με την υποσημείωση όσοι μπορούν) να μεταβεί στη Βάστρια για αυτοψία και να ζητηθεί η διακοπή των εργασιών.

 Κατά ψήφισαν οι κ.κ. Χατζηκομνηνός και Κυρατζής, Γεωργούλας, Μανάβης λευκό ο κ. Βαλσαμίδης και παρών ψήφισαν οι κ. κ. Αδαμίδης, Γόμου. Την πρόταση κατέθεσε η Λαϊκή Συσπείρωση και συνδιαμορφώθηκε από τον επικεφαλής της "Συμπαράταξης Πολίτών" Γιάννη Σπιλάνη και την Περιφερειακή Αρχή.

Σύμφωνα με την απόφαση σε δεύτερο χρόνο θα κληθούν οι φορείς της Λέσβου, Εμπορικός Σύλλογος,Εργατικό Κέντρο, Επιμελητήριο  κτλ προκειμένου να συνδιαμορφώσουν πρόταση για παλλεσβιακή κινητοποίηση κατα την οποία θα κλήσουν υπηρεσίες και δραστηριότητες.

Παράλληλα το Περιφερειακό Συμβούλιο με την απόφαση του εκφάζει την αντίθεση του στην προσπάθεια ψήφισης από την Βουλή τροπολογίας-φωτογραφικής ρύθμισης να μεταφερθούν αρμοδιότητες της Περιφέρειας με προφανή στόχο να υλοποιηθούν τα έργα κατασκευής των δομών.  Για τον σκοπό αυτό εκπρόσωποι της Περιφερειακής Αρχής και του Π.Σ. με παράσταση στη Βουλή θα εκφράζουν την αντίθεση τους στους σχεδιασμούς αυτούς επιδιώκωντας συνάντηση με τον πρόεδρο της Βουλής και τους αρχηγούς των κομμάτων.

Διαβάστε περισσότερα >>>

Related

Ανθρωπιστική Διακυβέρνηση
/
Ανθρωπιστική Διακυβέρνηση
/