«Ο αγώνας κατά της νέας δομής ετοιμάζεται να ξεπουληθεί»

FacebookTwitterE-mailPrint

«Ο αγώνας κατά της νέας δομής ετοιμάζεται να ξεπουληθεί»

View Original

Συντάκτρια: Ανθή Παζιάνου | stonisi.gr | 2 Φεβρουαρίου 2022

«Ο αγώνας κατά της νέας δομής ετοιμάζεται να ξεπουληθεί»

Πεπεισμένος ότι ο αγώνας κατά της νέας δομής προσφύγων και μεταναστών στη Λέσβο είναι «έτοιμος να ξεπουληθεί», είναι ο επικεφαλής της περιφερειακής παράταξης «Άλλος Δρόμος», Στράτος Γεωργούλας επισημαίνοντας μάλιστα ότι «επέρχεται κωλοτούμπα από την Περιφερειακή Αρχή.

Καλεσμένος στο ρ/σ του «Ν» στους 99 στα fm ο Στράτος Γεωργούλας, περιφερειακός σύμβουλος και καθηγητής Κοινωνιολογίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου επιχειρηματολόγησε για την αρνητική ψήφο του στην απόφαση της Περιφέρειας να πραγματοποιήσει το πρωί της Τρίτης (σ.σ χτες) αυτοψία και διαμαρτυρία στην περιοχή της Βάστριας όπου θα κατασκευαστεί η νέα δομή.

«Έχουμε σε λίγες ημέρες επέτειο δύο χρόνων για την Καράβα, για μία πράξη που δεν έχει γίνει ποτέ στην ελληνική ιστορία, με το σώμα εκστρατείας από ΜΑΤ που απέστειλε η κυβέρνηση στους νησιώτες. Η απόφαση που ελήφθη είναι χάδι προς την κυβέρνηση. Παρέθεσα διεθνείς επιστημονικές έρευνες που αποδεικνύουν ότι τα κέντρα κράτησης δεν σχετίζονται με τη μείωση ή την αύξηση των προσφυγικών ροών», ανέφερε.

Διαβάστε περισσότερα >>>

Related

Ανθρωπιστική Διακυβέρνηση
/
Πρόσφυγες και Μετανάστες
/
Πρόσφυγες και Μετανάστες
/