Παραιτήθηκε ο διοικητής της ΒΙ.ΑΛ. Θεόφιλος Τσιγκαλάγης

Facebook Twitter E-mail Print
Τρίτη, 23 Ιανουαρίου 2018
Παραιτήθηκε ο διοικητής της ΒΙ.ΑΛ. Θεόφιλος Τσιγκαλάγης
Λέξεις-κλειδιά: 

Την παραίτησή του από τη διοίκηση του Κέντρου Υποδοχής και Ταυτοποίησης της ΒΙ.ΑΛ. υπέβαλε την Δευτέρα ο Θεόφιλος Τσιγκαλάγης. Στην επιστολή παραίτησής του προς το Υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής επικαλείται προσωπικούς λόγους που τον οδήγησαν στην παραίτηση με τις πληροφορίες του Politischios.gr να αναφέρουν ότι οδηγήθηκε σε αυτή εξαιτίας αφόρητων πιέσεων που δέχονταν το τελευταίο εξάμηνο με βάση την  απελπιστική κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στο κέντρο.

Ο Θ. Τσιγκαλάγης είχε προσληφθεί μέσω προκήρυξης του Υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής περνώντας από σχετική συνέντευξη μαζί με τους υπόλοιπους διοικητές των ΚΥΤ στο Αιγαίο. Η σύμβασή του θα έληγε τον Φεβρουάριο ενώ υπήρχε δυνατότητα ανανέωσής της για ακόμα δύο χρόνια.

Την παραίτησή του επιβεβαίωσε και ο ίδιος μιλώντας στο Politischios.gr λέγοντας ότι θα παραμείνει σε αυτή τη θέση για τις επόμενες 15 ημέρες. Ήδη πάντως το Υπουργείο έχει ξεκινήσει τις διαδικασίες εύρεσης αντικαταστάτη του, ο οποίος θα επιλεγεί και θα ανακοινωθεί το αργότερο μέχρι τέλος Ιανουαρίου. 

Πηγή: Politischios.gr >>>