Ήλθε, είδε και απήλθε…

FacebookTwitterE-mailPrint

Ήλθε, είδε και απήλθε…

Keywords

Συντάκτης: stonisi.gr | 25 Οκτωβρίου 2019

Επίσκεψη ρουτίνας σήμερα στο ΚΥΤ της Μόριας του Υφυπουργού εθνικής άμυνας που δήλωσε σχετικά με την προοπτική αποσυμφόρησης «θα τη δείτε όταν την κάνουμε»!

Ήλθε, είδε και απήλθε…

«Η τοποθέτηση του Υφυπουργού εθνικής άμυνας στη θέση του ειδικού συντονιστή για το προσφυγικό δε δείχνει μεγαλύτερη εμπλοκή των ενόπλων δυνάμεων στην υπόθεση αυτή. Η εμπλοκή αυτή είναι δεδομένη. Υπάρχει σχετικό χαρακτηρισμένο θεσμικό πλαίσιο και απλώς επιλέχθηκε κάποιος άνθρωπος ο οποίος υλοποιεί το ρόλο του συντονισμού. Λογικό είναι να επιλεγεί κάποιος ο οποίος κάνει ήδη αυτή τη δουλειά. Ασχολούμεθα με κάτι το οποίο παρακολουθούμε από τότε που ξεκίνησε. Από το 2014 – 2015. Όχι δεν αλλάζει τίποτα στην εμπλοκή των ενόπλων δυνάμεων και τίποτα σε συμβαίνει έξω από το υφιστάμενο νομικό πλαίσιο».

Αυτό δήλωσε σήμερα ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδης Στεφανής από τη Μυτιλήνη τελευταίο σταθμό των επισκέψεων του στα νησιά του Αιγαίου που πλήττονται από την προσφυγική και μεταναστευτική κρίση με αφορμή την ανάληψη καθηκόντων ειδικού συντονιστή για το θέμα. Χθες ο κ. Στεφανής επισκέφθηκε τη Σάμο, ενώ σήμερα μετέβη στην Κω, στη Χίο και τελικά στη Μυτιλήνη.

Διαβάστε περισσότερα>>>

Related