Πρώτη επίσκεψη του νέου Υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής κ. Βίτσα στη Λέσβο

FacebookTwitterE-mailPrint

Πρώτη επίσκεψη του νέου Υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής κ. Βίτσα στη Λέσβο

«Πρώτη» Βίτσα στη Λέσβο! Η πρώτη του επίσκεψη ως υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής | Εμπρός | 22 Μαρ. 2018

Στο Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης της Μόριας βρίσκεται αυτή την ώρα ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Δημήτρης Βίτσας, ο οποίος από το πρωί έφτασε στη Λέσβο και συνοδεύεται από τον βουλευτή Λέσβου του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργο Πάλλη και στελέχη του υπουργείου του. Είναι το πρώτο Χοτ- Σποτ που επισκέπτεται, ενώ θα ακολουθήσουν οι καταυλισμοί σε Σάμο, τη Χίο, την Κω και Λέρο έως και την Κυριακή 25 Μαρτίου. Το πρωί συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Λέσβου, Σπύρο Γαληνό και την Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου Χριστιάνα Καλογήρου, ενώ το μεσημέρι θα προβεί σε δηλώσεις στη Μόρια, ενώ θα συναντηθεί και με εκπροσώπους της τοπικής κοινότητας. Σημειώνοντας πως «πολλές φορές σε μια κρίση και όταν τα νεύρα είναι τεντωμένα κόβεται το νήμα της επικοινωνίας και της συνεννόησης, αλλά είμαστε εδώ για να το ενώσουμε και πάλι» επισκέφθηκε σήμερα το πρωί στο γραφείο του στη Μυτιλήνη, το Δήμαρχο Λέσβου Σπύρο Γαληνό ο Υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Δημήτρης Βίτσας.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Εμπρός >>>

 H μπάλα στα χέρια του! «Θα είναι ασφαλείς και οι κάτοικοι της Μόριας και ο κόσμος της Μυτιλήνης» Επίσημη πρώτη του νέου υπουργού, Δ. Βίτσα με σημαντικές δηλώσεις και χρονοδιάγραμμα για τα λύματα και τις αποζημιώσεις των Μοριανών | Εμπρός | 23 Μαρ. 2018

Με τους καλύτερους οιωνούς σημαδεύτηκε η πρώτη επίσκεψη του νέου υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής, Δημήτρη Βίτσα στη Λέσβο, αποπνέοντας αισιοδοξία και αποφασιστικότητα ότι θα έρθουν καλύτερες ημέρες σε ό,τι αφορά το νέο του βαρύ καθήκον και την πολιτική που θα ακολουθήσει, ώστε όπως δεσμεύτηκε, θα δημιουργήσει ένα πλαίσιο όπου «θα αισθάνονται ασφαλείς και οι κάτοικοι της Μόριας, και ο κόσμος της Μυτιλήνης».

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Εμπρός >>>

Δείτε το Βίντεο του Εμπρός:

 

Related

Ανθρωπιστική Διακυβέρνηση
/
Πρόσφυγες και Μετανάστες
/
Πρόσφυγες και Μετανάστες
/