“Ανατροπή” : «Ούτε δεύτερο Hot Spot χρειαζόμαστε, ούτε μεγαλύτερο»

FacebookTwitterE-mailPrint

“Ανατροπή” : «Ούτε δεύτερο Hot Spot χρειαζόμαστε, ούτε μεγαλύτερο»

Συντάκτης: samos24.gr | 23 Νοεμβρίου 2018

Κατά την συνάντηση εργασίας που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 21 Νοεμβρίου στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου για να συζητηθεί το προσφυγικό-μεταναστευτικό ζήτημα, ακούστηκαν οι απόψεις πολλών φορέων, αλλά και αιρετών. Συμπέρασμα όλων, ότι το προσφυγικό-μεταναστευτικό ζήτημα έχει εξελιχθεί σε ένα μεγάλο πρόβλημα που άμεσα πρέπει να λυθεί.

Η τοποθέτηση του επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “Ανατροπή”, Χρήστου Χατζηχριστοδούλου, ήταν η ακόλουθη:

«Το προσφυγικό-μεταναστευτικό είναι ένα φλέγον ζήτημα και δυστυχώς με λάθος κινήσεις έχουμε παρατηρήσει ότι έχει γίνει ένα μεγάλο πρόβλημα για τον τόπο μας. Συνεχώς βλέπουμε αύξηση ροών, συνεχώς βλέπουμε περισσότερους πρόσφυγες-μετανάστες να βρίσκονται στο νησί μας·  ξεκινήσαμε με 1000, πήγαμε 2000, 3000, 5000 και το ερώτημα είναι που φτάνει αυτή η κατάσταση.

Όλοι αυτοί οι άνθρωποι ούτε θέλουν να μείνουν σε αυτό τον τόπο ούτε μπορούν να μείνουν στο νησί μας και ούτε πρέπει να μείνουν στο νησί μας· ούτε το θέλουν ούτε μπορούν ούτε πρέπει. Είμαστε νησιωτική Ελλάδα, δίπλα στην Τουρκία, δεν πρέπει για κανέναν λόγο να μείνει τόσος κόσμος εδώ. Διαβάστε περισσότερα>>>