Συλλαλητήριο του Εργατικού Κέντρου στη Βάστρια

FacebookTwitterE-mailPrint

Συλλαλητήριο του Εργατικού Κέντρου στη Βάστρια

View Original

stonisi.gr | 4 Φεβρουαρίου 2022

Συλλαλητήριο του Εργατικού Κέντρου στη Βάστρια

Σε «Παλλεσβιακό Ξεσηκωμό και κινητοποιήσεις διαρκείας» καλεί το Εργατικό Κέντρο Λέσβου τα εργατικά σωματεία ιδιωτικού και δημόσιου τομέα, τα σωματεία και τους φορείς των επαγγελματιών-βιοτεχνών και αυτοαπασχολούμενων Λέσβου, τους εμπορικούς συλλόγους, τους αγροτικούς συλλόγους, τους φοιτητικούς συλλόγους, τους αιρετούς, τα τοπικά συμβούλια, τις επιτροπές αγώνα, όλους τους μαζικούς φορείς και όλο τον Λεσβιακό λαό.

Συγκεκριμένα καλεί σε παλλεσβιακό συλλαλητήριο τη Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου, στις 2 το μεσημέρι στη Βάστρια, «ώστε να αποτρέψουμε τις εργασίες και τα σχέδια της Κυβέρνησης για την δημιουργία υπερδομής-φυλακής μεταναστών και προσφύγων».

Και προσθέτει σχετική ανακοίνωση:  

«Όπως αποτρέψαμε τα σχέδια τους τον Φλεβάρη του 2020 στην Καράβα και στο Διαβολόρεμα, όπως σταματήσαμε την αποβίβαση των μηχανημάτων στις 6 του Γενάρη, έτσι και τώρα πρέπει να σταματήσουμε κάθε είδους εργασία που ετοιμάζουν.

Κόντρα στην απαίτηση του λαού της Λέσβου για καμία δομή στα νησιά, για άμεσο απεγκλωβισμό των μεταναστών-προσφύγων, η κυβέρνηση προκαλεί και επιμένει στην υλοποίηση των απαράδεκτων σχεδίων της, πιστή στις απαιτήσεις της ΕΕ. Αντί να δίνει εκατομμύρια για την υπερδομή, να πάρει τώρα ουσιαστικά μέτρα για να μη στενάζουν, παγώνουν, αρρωσταίνουν εν μέσω ακρίβειας και πανδημίας οι νησιώτες».

Διαβάστε περισσότερα >>>