Στο λιμάνι ο Δήμαρχος Κω και πολίτες για να διαμαρτυρηθούν - Εμπόδισαν την μεταφορά μεταναστών από το Καστελλόριζο. ΒΙΝΤΕΟ

FacebookTwitterE-mailPrint

Στο λιμάνι ο Δήμαρχος Κω και πολίτες για να διαμαρτυρηθούν - Εμπόδισαν την μεταφορά μεταναστών από το Καστελλόριζο. ΒΙΝΤΕΟ

Keywords

Συντάκτης: kosnews.gr | 1 Νοεμβρίου 2019

Στο λιμάνι της Κω βρέθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα ο Δήμαρχος Κω μαζί με στελέχη της Δημοτικής Αρχής αλλά και πολίτες για να διαμαρτυρηθούν για τις νέες μετακινήσεις παράνομων μεταναστών προς το νησί,  αλλά και τη γενικότερη κατάσταση που επικρατεί, με τους μετανάστες που βρίσκονται στην Κω να φτάνουν τους 4500.

Μετά τους 50 παράνομους μετανάστες που μεταφέρθηκαν από τη Σύμη στην Κω, υπήρξε η πληροφορία πως περίπου 60 ακόμη άτομα θα έφταναν στην Κω από το Καστελλόριζο γύρω στη 01:00 με το πλοίο της γραμμής. 

Το πλοίο της γραμμής έφτασε γύρω στη 01:00 στο λιμάνι της Κω με τον Δήμαρχο Κω πλαισιωμένο από πολίτες να ανεβαίνει στο καράβι και μετά από συνομιλία με τον καπετάνιο και  τη διευθέτηση κάποιων εγγράφων οι περίπου 60 μετανάστες με τους αστυνομικούς που τους συνόδευαν συνέχισαν προς το λιμάνι του Πειραιά. Λίγο μετά τη 01:30 τόσο ο Δήμαρχος όσο και οι πολίτες αποχώρησαν από το λιμάνι.

Διαβάστε περισσότερα>>>