Έφοδο στο Θόλος ετοιμάζει ο Μηταράκης με πολιορκητικό κριό την ΤΕΡΝΑ

FacebookTwitterE-mailPrint

Έφοδο στο Θόλος ετοιμάζει ο Μηταράκης με πολιορκητικό κριό την ΤΕΡΝΑ

View Original
Keywords

astraparis.gr | 3 Οκτωβρίου 2022

Έφοδο στο Θόλος ετοιμάζει ο Μηταράκης με πολιορκητικό κριό την ΤΕΡΝΑ

Την «τελευταία του ζαριά», για την «εκπόρθηση» του Θόλους φαίνεται πως είναι έτοιμος να ρίξει ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου κ. Νότης Μηταράκης, βάζοντας αυτή τη φορά μπροστά την ανάδοχο κοινοπραξία ΤΕΡΝΑ Α.Ε., που έχει αναλάβει την κατασκευή της υπερδομής προσφύγων και μεταναστών της Χίου.

Μετά την πρόσφατη απορριπτική απόφαση του ειρηνοδικείου Χίου, για την εξασφάλιση πρόσβασης στην επίμαχη περιοχή του Θόλους, ο κ. Μηταράκης έκανε δύο φορές σαφή την πρόθεσή του να συνεχίσει τον σχεδιασμό του και μάλιστα πριν εκπνεύσει το 2022.

Η τελευταία ήταν το περασμένο Σάββατο, 1η Οκτωβρίου 2022, όταν σε συνέντευξη Τύπου στα τοπικά μέσα ενημέρωσης εξεδήλωσε την πρόθεσή του να παρακάμψει την διαδικασία της αγωγής του δήμου Χίου για το ιδιοκτησιακό του Θόλους, δηλώνοντας χαρακτηριστικά ότι αυτό μπορεί και να κρατήσει δέκα χρόνια.

Η πρώτη ήταν μία εβδομάδα πριν, δηλώνοντας σε συνέντευξη Τύπου, στην Αθήνα, ότι τον Απρίλιο του 2023 θα είναι έτοιμη η υπερδομή της Χίου, κάτι που σαφώς υπονόησε και το περασμένο Σάββατο, ακόμα κι αν είμαστε μπροστά σε προεκλογική περίοδο.

Διαβάστε περισσότερα >>>