Ο Ζαχίρ μαγειρεύει και για τη Μόρια!

FacebookTwitterE-mailPrint

Ο Ζαχίρ μαγειρεύει και για τη Μόρια!

Συντάκτρια: Ανθή Παζιάνου | stonisi.gr | 7 Iουνίου 2019

Ο αγαπημένος παίκτης του Master Chef 3, που συγκίνησε το πανελλήνιο με την ιστορία του, βρίσκεται εθελοντικά στη Λέσβο για την κοινωνική κουζίνα "Home for All"

Ο Ζαχίρ μαγειρεύει και για τη Μόρια!

Ζαχίρ στα αραβικά σημαίνει λάμψη. Και το μόνο σίγουρο, βλέποντας τον από κοντά να περπατά στα πλακόστρωτα της Κομνηνάκη, στα Λαδάδικα, είναι ότι μια τέτοια λάμψη εκπέμπουν τα δύο του μάτια. Μαζί με μια δικαιολογημένη λαχτάρα. Για μια καλύτερη ζωή, με λιγότερο πόνο, όχι μόνο για τον ίδιο αλλά και για τους γύρω του. 

Ο Ζαχίρ Γιαβαρί, ένας από τους πιο αγαπητούς μάγειρες του φετινού Master Chef 3, βρίσκεται από χθες στη Λέσβο για να εκπληρώσει μια μεγάλη του επιθυμία. Για την οποία είχε προϊδεάσει το τηλεοπτικό κοινό, στο πλαίσιο ενός επάθλου ομαδικής δοκιμασίας, που δεν μπορούσε ο ίδιος να χαρεί, ένα ταξίδι στη Ρώμη. «Θα ήθελα να ανοίξω ένα εστιατόριο, όπου μια μέρα την εβδομάδα θα φιλοξενώ άστεγους, να έρχονται και να τρώνε. Έχω μείνει κι εγώ άστεγος, το έχω ζήσει...», είχε εκμυστηρευτεί στον σεφ και μέντορά του Λεωνίδα Κουτσόπουλο. Έμμεσα μπορεί κανείς να σκεφτεί ότι το κάνει πράξη, χθες και σήμερα, στη Λέσβο. Διαβάστε περισσότερα>>>