Έκαψαν μηχανήματα στη Βάστρια

FacebookTwitterE-mailPrint

Έκαψαν μηχανήματα στη Βάστρια

View Original
Keywords

stonisi.gr | 7 Φεβρουαρίου 2022

Έκαψαν μηχανήματα στη Βάστρια

Ακραία στοιχεία που συμμετείχαν με δικό τους ξεχωριστό κάλεσμα στη σημερινή κινητοποίηση, προχώρησαν αμέσως μετά την αποχώρηση του κύριου όγκου των διαδηλωτών σε εμπρησμούς μηχανημάτων που βρισκόταν στη Βάστρια, στο χώρο όπου έχει σχεδιαστεί να κατασκευαστεί η νέα δομή.

Από νωρίς τόσο το Παλλεσβιακό Εργατουπαλληλικό Κέντρο όσο και οι άλλοι φορείς διαχώρισαν τη θέση τους από τη συγκεκριμένη ομάδα. Η οποία και προχώρησε αρχικά σε ζημιές σε μηχανήματα, σε φορητές τουαλέτες και φωτοβολταικά πάνελ ενώ έκαψε και μια γεννήτρια παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος βρέθηκε σε έναν οικίσκο.

Η Αστυνομία σε όλη τη διάρκεια των σημερινών γεγονότων απλά παραβρίσκονταν στην διαδρομή και στο χώρο της Βάστριας με μια κίνηση κάποια στιγμή κάποιων ανδρών με στολή ΜΑΤ να σταματά αμέσως μετά από εντολή άνωθεν.

Στις 5 το απόγευμα έληξε η προθεσμία που η Επιτροπή Αγώνα δια του Δημοτικού Συμβούλου Στρατή Κόμβου είχε δώσει στην εργολήπτρια εταιρεία να απομακρύνει τα μηχανήματα. Αμέσως όμως σήμανε και το τέλος της κινητοποίησης δηλώνοντας ότι θα επανέλθουν και άλλη φορά προκειμένου να συνεχίσουν να δηλώνουν την αντίθεση τους στην κατασκευή της νέας δομής.

Διαβάστε περισσότερα >>>