Η Λαϊκή Συσπείρωση για προσφυγικό και σύσκεψη Περιφερειάρχη-Δημάρχων: “κοροϊδεύουν το λαό της Λέσβου και ενισχύουν αυτή την απαράδεκτη κατάσταση”

FacebookTwitterE-mailPrint

Η Λαϊκή Συσπείρωση για προσφυγικό και σύσκεψη Περιφερειάρχη-Δημάρχων: “κοροϊδεύουν το λαό της Λέσβου και ενισχύουν αυτή την απαράδεκτη κατάσταση”

Συντάκτης: ΕΡΤ Β. Αιγαίο | 6 Σεπτεμβρίου 2019

Σκληρή κριτική στη στάση του Περιφερειάρχη και των Δημάρχων του Βορείου Αιγαίου σχετικά με τα όσα αποφασίστηκαν στη σύσκεψη της Τετάρτης για το προσφυγικό-μεταναστευτικό ασκεί η επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης του Δήμου Μυτιλήνης, Νίκη Τσιριγώτη. Σε δήλωσή της τονίζει:

“Μα φυσικά ομοφωνία! Δε θα περιμέναμε τίποτα άλλο από τη συνάντηση του Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου με τους Δημάρχους, μεταξύ αυτών και του Δημάρχου Μυτιλήνης. Κουβέντα για τις αιτίες του προβλήματος, για τις επεμβάσεις, την οικονομική εκμετάλλευση, το ρόλο του ΝΑΤΟ και της ΕΕ, των ελληνικών κυβερνήσεων, την ανάγκη για ανθρώπινες συνθήκες διαβίωσης προσφύγων και μεταναστών, το κλείσιμο των «hot spots»… Αυτά και τόσα άλλα είναι προφανές ότι δε βρήκαν ούτε μία θέση στις «εφτά θέσεις» για το προσφυγικό! Ψιλά γράμματα! Είπαμε, δεν περιμέναμε και το αντίθετο. Η δημοτική αρχή Μυτιλήνης άλλωστε έχει δώσει δείγματα γραφής για το συγκεκριμένο θέμα ως πιστός ακόλουθος της κυβέρνησης της ΝΔ που με ευκολία πάτησε στο δρόμο που έστρωσε ο ΣΥΡΙΖΑ. Από κοντά και όλοι όσοι κυριολεκτικά έτρεξαν να δώσουν στήριξη στις «προτάσεις» αυτές, εμφανίζοντάς τες ως «αγωνιστικές». Διαβάστε περισσότερα>>>

Related