Ο Αθανασίου «δείχνει» τη Βάστρια χωρίς να την κατονομάζει

FacebookTwitterE-mailPrint

Ο Αθανασίου «δείχνει» τη Βάστρια χωρίς να την κατονομάζει

View Original
Λέξεις-κλειδιά

stonisi.gr | 10 January 2022

Ο Αθανασίου «δείχνει» τη Βάστρια χωρίς να την κατονομάζει

Χωρίς να κατονομάζει το χώρο της Βάστριας της Κοινότητας Νέων Κυδωνιών όπου η Κυβέρνηση αποφάσισε να κατασκευασθεί η νέα Κλειστή Ελεγχόμενη Δομή ο κυβερνητικός βουλευτής Λέσβου Χαράλαμπος Αθανασίου λέει ΝΑΙ στη δημιουργία της με μια ανακοίνωση... κατά του ΣΥΡΙΖΑ!

Ο κ. Αθανασίου στην ανακοίνωση που έδωσε στη δημοσιότητα σύμφωνα με πληροφορίες μετά από απαίτηση του Μεγάρου Μαξίμου αναφέρει: «το Μεταναστευτικό είναι «επίτευγμα» της Κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία τα ελάχιστα μικρά κλειστά κέντρα στα νησιά μας τα μετέτρεψε σε ανοιχτές δομές φιλοξενίας, υλοποιώντας «το δόγμα των ανοιχτών συνόρων».

Η κυβέρνησή μας, ευθύς αμέσως, μετά τις εκλογές κλήθηκε να διαχειριστεί το ζήτημα που ο ΣΥΡΙΖΑ δημιούργησε, στα τέσσερα χρόνια της Διακυβέρνησής του.

Έτσι, αμέσως μετά τις εκλογές, με πρωτοβουλία του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, φυλάσσονται αποτελεσματικά τα σύνορα και επιταχύνθηκαν οι διαδικασίες επί των αιτήσεων των αιτούντων άσυλο, αποσυμφορήθηκαν τα νησιά (ήδη στη Λέσβο σήμερα από 23.500 περίπου μετανάστες, διαμένουν περίπου 1900, οι οποίοι διαβιούν σε ανθρώπινες συνθήκες.)

Διαβάστε περισσότερα >>>

Related

Ανθρωπιστική Διακυβέρνηση
/
Πρόσφυγες και Μετανάστες
/
Πρόσφυγες και Μετανάστες
/