Καθησυχάζει η κυβέρνηση για τις δομές της PRAKSIS

FacebookTwitterE-mailPrint

Καθησυχάζει η κυβέρνηση για τις δομές της PRAKSIS

Συντάκτης: Δημήτρης Αγγελίδης | efsyn.gr | 12 Δεκεμβρίου 2018

Μήνυμα διασφάλισης της προστασίας και της ασφάλειας των ασυνόδευτων ανηλίκων, καθώς και των αποδοχών και των θέσεων των εργαζομένων των δομών της PRAKSIS στέλνει η κυβέρνηση, μέσω πηγών των υπουργείων Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Οικονομίας και Μεταναστευτικής Πολιτικής, ύστερα από την ανακοίνωση της οργάνωσης ότι προτίθεται να ανακαλέσει τη λειτουργία των 11 δομών της για ασυνόδευτους ανήλικους από την 1η Ιανουαρίου και τις κινητοποιήσεις των εργαζομένων.

Η οργάνωση επικαλείται καθυστέρηση της εκταμίευσης των δόσεων για τη λειτουργία των δομών, στις οποίες εργάζονται, απλήρωτοι για μήνες και σε καθεστώς επισφάλειας, 174 εργαζόμενοι.

«Πράγματι παρατηρούνται κάποιες καθυστερήσεις στην εκταμίευση προς την PRAKSIS. Από την πλευρά του το υπουργείο εστιάζει στην άμεση επίλυση του προβλήματος με γνώμονα την προστασία και την ασφάλεια των ασυνόδευτων ανήλικων και τις αποδοχές των εργαζόμενων που έχουν μείνει απλήρωτοι. Το μείζον σήμερα είναι αυτό», σημειώνουν πηγές του υπουργείου Οικονομίας. Διαβάστε περισσότερα>>>

Related

Ανθρωπιστική Διακυβέρνηση
/
Ανθρωπιστική Διακυβέρνηση
/