Κάτοικοι Καμποχώρων, διαχωρίζουν τη θέση τους από τη συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής

FacebookTwitterE-mailPrint

Κάτοικοι Καμποχώρων, διαχωρίζουν τη θέση τους από τη συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής

View Original

«Οι κινητοποιήσεις μας έχουν αποφασιστεί από την λαϊκή συνέλευση στο χωριό μας, είναι ακηδεμόνευτες και δεν επιθυμούμε ούτε το όψιμο ενδιαφέρον, ούτε την επίσκεψη πολιτικών προσώπων εντός και εκτός του νησιού μας, που έχουν σχέση με ακραίους κύκλους (όπως αυτά που έχουν εξαγγείλει την άφιξή τους στο νησί στο τέλος του μήνα), σημειώνεται στην ανακοίνωση των κατοίκων των Καμποχώρων που φωτογραφίζουν με αυτό τον τρόπο την επίσκεψη στελεχών της Χρυσής Αυγής στη Χίο και διαχωρίζοντας τη θέση τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΚΑΜΠΟΧΩΡΩΝ:

«Ο αγώνας του Χαλκειού, των Καμποχώρων και των κατοίκων τους, είναι αγώνας ενάντια στην υποβάθμιση της ζωής τους, της ασφάλειάς τους και των περιουσιών τους. Δεν στρέφεται εναντίον των μεταναστών και των προσφύγων, αλλά εναντίον της εγκληματικής πολιτικής της Ευρώπης και της κυβέρνησης, οι οποίες χρησιμοποιούν τον εγκλωβισμό τους στα νησιά σε άθλιες συνθήκες σαν μέσο αποτροπής νέων αφίξεων.
Η κυβέρνηση θέλει με βίαιο και αυταρχικό τρόπο να επιβάλλει τον διπλασιασμό μιας εξαιρετικά προβληματικής δομής, μετά από τρία χρόνια εγκατάλειψης και καταστροφής της περιοχής μας, με πρόσχημα την βελτίωση των συνθηκών διαμονής των μεταναστών.
Το «πακετάρισμα» των μεταναστών μέσα σε κοντέινερ περιτριγυρισμένα από λύματα, γίνεται δήθεν για ανθρωπιστικούς λόγους, ενώ είναι ξεκάθαρο ότι σε λίγες μέρες θα στηθούν νέες σκηνές για να φιλοξενήσουν τους νεοαφιχθέντες.
Οι κινητοποιήσεις μας έχουν αποφασιστεί από την λαϊκή συνέλευση στο χωριό μας, είναι ακηδεμόνευτες και δεν επιθυμούμε ούτε το όψιμο ενδιαφέρον, ούτε την επίσκεψη πολιτικών προσώπων εντός και εκτός του νησιού μας, που έχουν σχέση με ακραίους κύκλους (όπως αυτά που έχουν εξαγγείλει την άφιξή τους στο νησί στο τέλος του μήνα)».

Πηγή: chiosnews.gr >>>

Related

Πρόσφυγες και Μετανάστες
/
Πρόσφυγες και Μετανάστες
/