Έκδοση 2ου τεύχους του Eνημερωτικού Δελτίου για το Προσφυγικό

FacebookTwitterE-mailPrint

Έκδοση 2ου τεύχους του Eνημερωτικού Δελτίου για το Προσφυγικό

Συντάκτης: mindigital.gr | 19 Ιουνίου 2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΕΚΔΟΣΗ  2ου ΤΕΥΧΟΥΣ ΤΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟΥ ΔΕΛΤΙΟΥ
 ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ- ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΗΝ
ΕΙΔΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΚΡΙΣΕΩΝ ΤΟΥ ΥΨΗΠΤΕ

Η Ειδική Γραμματεία Επικοινωνιακής Διαχείρισης Κρίσεων του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, προχώρησε στην έκδοση του δεύτερου τεύχους Ενημερωτικού Δελτίου για το προσφυγικό-μεταναστευτικό.

Στόχος του Ενημερωτικού Δελτίου, το οποίο εκδίδεται σε τακτική περιοδική βάση, είναι η πληρέστερη ενημέρωση της κοινής γνώμης για όλα τα θέματα που σχετίζονται με τη διαχείριση του προσφυγικού-μεταναστευτικού ζητήματος.

Στον χαιρετισμό του, ο Υφυπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μπαλάφας, επισημαίνει την νέα Εθνική Στρατηγική για την ένταξη και την υποδοχή, ένα ελληνικό μοντέλο ένταξης, με κύριο μηχανισμό πρωτοβουλιών την Τοπική Αυτοδιοίκηση. Σημειώνει επίσης, ότι το δεύτερο εξάμηνο του 2018 θα υλοποιηθεί το έργο της καθολικής καταγραφής του εκπαιδευτικού και εργασιακού προφίλ του προσφυγικού πληθυσμού που διαμένει στη χώρα από το 2015, με στόχο τον σχεδιασμό αποτελεσματικών και εξειδικευμένων πολιτικών και δράσεων ένταξης στην εργασία και την εκπαίδευση. Διαβάστε περισσότερα>>>

Related

Ανθρωπιστική Διακυβέρνηση
/
Refugees & Migrants
/
Refugees & Migrants
/