«Χαστούκι στην πολιτική της Κυβέρνησης και της Ευρωπαϊκής Ένωσης»

FacebookTwitterE-mailPrint

«Χαστούκι στην πολιτική της Κυβέρνησης και της Ευρωπαϊκής Ένωσης»

View Original

stonisi.gr | 7 January 2022 

«Χαστούκι στην πολιτική της Κυβέρνησης και της Ευρωπαϊκής Ένωσης»

«Η  χτεσινή ημέρα έδειξε ότι όταν ο αγωνιζόμενος λαός συνειδητοποιήσει τη δύναμή του, μπορεί να εμποδίσει τους αντιλαϊκούς σχεδιασμούς και να βάλει αυτός τη σφραγίδα του στις εξελίξεις» τονίζει με δήλωση της στο «Ν» η βουλευτής Λέσβου του ΚΚΕ Μαρία Κομνηνάκα.

Όπως σημειώνει «η κυβέρνηση της ΝΔ είναι εκτεθειμένη απέναντι στο λαό γιατί επιμένει με τον αυταρχισμό και τους εκβιασμούς, να επιβάλλει μια πολλαπλά καταδικασμένη στη συνείδηση του λαού απόφαση.

Επιμένει στην επικίνδυνη και αδιέξοδη επιλογή της Ευρωπαϊκής Ένωσης, η οποία φέρει και την υπογραφή της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ αλλά και τη συμφωνία του ΚΙΝΑΛ - ΠΑΣΟΚ, που μετατρέπει τα νησιά μας σε φυλακές και χώρο διαλογής προσφύγων και μεταναστών».

Και η κ. Κομνηνάκα καταλήγει: «Η αποφασιστικότητα που έδειξε ο λαός της Λέσβου και της Χίου ήταν ακόμα ένα ηχηρό χαστούκι στην πολιτική της κυβέρνησης και της Ε.Ε, έδειξε ότι δεν αποδεχόμαστε το ρόλο δεσμοφύλακα που μας επιφυλάσσουν.

Είναι βέβαιο ότι με την ίδια αποφασιστικότητα μπορεί να επιβάλλει την μόνη λύση που θα ανακουφίσει τόσο τους νησιώτες όσο και τους πρόσφυγες και μετανάστες, να μη δημιουργηθούν οι νέες δομές φυλακές, να κλείσουν αυτά που ήδη λειτουργούν στα νησιά και να επιτραπεί στους εγκλωβισμένους να μεταβούν και να καταθέσουν αίτημα ασύλου στις χώρες πραγματικού προορισμού τους».

Διαβάστε περισσότερα >>>

Related

Ανθρωπιστική Διακυβέρνηση
/
Πρόσφυγες και Μετανάστες
/
Πρόσφυγες και Μετανάστες
/